Nyhed

Den Flade..                  D.3/1-22


Har længe hørt store lovord om agn der snurre rundt under indspinning.

Den Flade er nok det agn jeg kender der snurre mest under indspinning.. Ikke med et træk gennem vand, som stripper spinneren, men med sit forlængede fald i vandet.. I starten var jeg ret kritisk overfor dette umidebart primetive agn. Men jeg skal lige love for den har fået sat sig i respekt.. Ikke mindt i de lette og med linen igennem øjerne. Den fluor lyserøde har fået sneget sig ind på billedet, men det bliver nok de to i fluor gul og hvide det kommer til at handle om ( :

19/8-17 På utallige opfordringer... Ikke mindst fra Tin Tim Fischer,, som er den store driver, i dette projekt ( : Laver jeg en serie af gennemløbere... I min verden er de jo ,,avater,, af de store systemer i pladejern.. Men som Tim siger,, hvorfor ikke bare give folk det de vil have!! Stripperen er nu stadig mit seriøse projekt, hvor min egen Originale Stripper ikke bliver bliver udsat for kompromi ( :

D 16/3-19

For at undgå rod i de forskellige navne!! ( Dorado ) er jo startet som et tyndplade blink, der stadig køre.. Kalder jeg fremover den NY Stripper med det store buk,, for den Originale Stripper.. Nederst til højre på kortet, er der dog et lille vidensbyrd om dens tilhørelses forhold til Doradoen ( :