Nyhed

Den Flade..                  D.3/1-22


Har længe hørt store lovord om agn der snurre rundt under indspinning.

Den Flade er nok det agn jeg kender der snurre mest under indspinning.. Ikke med et træk gennem vand, som stripper spinneren, men med sit forlængede fald i vandet.. I starten var jeg ret kritisk overfor dette umidebart primetive agn. Men jeg skal lige love for den har fået sat sig i respekt.. Ikke mindt i de lette og med linen igennem øjerne. Den fluor lyserøde har fået sneget sig ind på billedet, men det bliver nok de to i fluor gul og hvide det kommer til at handle om ( :

D 24/5-22 Laver den Flade Stripper både med og uden gennemløb. Selvfølgelig kan man tage chancen og tage ringene ud og bruge begge som gennemløb. Men den jeg har lavet specielt til gennemløb er både rejfet i hullerne og dobbelt coated med pulverlak. Så den skulle kunne skåne linen ( :

Billederne viser hvordan den Flade monteres bedst som gennemløb! først en alm knude på ringen hvor ringens samling vender nod krogen. herefter vendes knuden ind i ringen. Ringen åbnes og linen føres op mod knuden hvor den strammes til.  Herved står linen ligeud på ringen og når linen går igennem øjerne, vil ringen automatisk stå i vinkel på den Flade. Det giver den Flade en slags køl og derved en helt ny bevægelse ørrederne ikke kan stå for. Ikke mindst på den Flade Snapper ses forskellen rigtigt tydeligt, med den "nye" køl. Samtidig bevirker den gemte knude at linen bliver skånet. så ingen perler mm foran ringen, det vil kun ødelægge bevægelsen

19/8-17 På utallige opfordringer... Ikke mindst fra Tin Tim Fischer,, som er den store driver, i dette projekt ( : Laver jeg en serie af gennemløbere... I min verden er de jo ,,avater,, af de store systemer i pladejern.. Men som Tim siger,, hvorfor ikke bare give folk det de vil have!! Stripperen er nu stadig mit seriøse projekt, hvor min egen Originale Stripper ikke bliver bliver udsat for kompromi ( :

D 16/3-19

For at undgå rod i de forskellige navne!! ( Dorado ) er jo startet som et tyndplade blink, der stadig køre.. Kalder jeg fremover den NY Stripper med det store buk,, for den Originale Stripper.. Nederst til højre på kortet, er der dog et lille vidensbyrd om dens tilhørelses forhold til Doradoen ( :